• Star Wars

  De Star Wars-films zijn sinds de eerste film (die in 1977 verscheen) wereldwijd razend populair. Niet zo gek dus dat de makers nog steeds prequels, sequels en series uitbrengen. De reeks begon met een triologie, maar inmiddels zijn er zo veel films verschenen, dat je de tijdlijn in het verhaal soms een beetje kwijtraakt.

  Daarom voor alle Star Wars-fans en degene die nog aan de films moet beginnen; bekijk alle films in chronologische volgorde.

  Ben jij een Star Wars fan? Dan ben je bij Get Funko op het juiste adres. Van Funko Pops! tot Replica beelden, via onze shop maak jij je collectie compleet!

 • One Piece

  One Piece

  One Piece is de langstlopende anime serie aller tijden en dit jaar wordt het universum nog iets verder uitgebreidt. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de live-action serie van One Piece in 2023 op de streaming dienst verschijnt.

  One Piece is de langstlopende en één van de meest succesvolle anime aller tijden. In totaal zijn er nu al 1049 afleveringen van de serie verschenen. De manga is ook nog steeds niet klaar.

  Maak je collectie nu compleet met een van de One Piece Items uit onze shop! Van Funko Pops! tot Replica beelden.

  Staat er een item niet in onze store neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Pokémon

  Pokémon werd rond 1995 opgericht door Satoshi Tajiri. Het is toegespitst op fictieve wezens genaamt Pokémon, die worden gevangen en getraind door mensen, pokémontrainers genaamd, om zo tegen elkaar te vechten voor sport.

  Oorspronkelijk werd het uitgebracht als een duo role-play game voor de Game Boy die met elkaar verbonden konden worden.

  Pokémon is sindsdien uitgegroeid tot de op een na succesvolste game-franchise ter wereld.

  Onlangs heeft Pokémon bekent gemaakt na 25jaar te stoppen met Ash en Pikachu. Ash en Pikachu gaan met pensioen. Er komt een nieuwe tv-serie van Pokémon met een nieuwe verhaallijn.

  Maak vandaag nog je collectie Funko Pops! van Pokémon compleet! Kijk in onze shop voor het complete aanbod van Pokémon!

 • Nendoroid Series - Good Smile Company

  De Nendoroid-serie bevat schattige, chibi-achtige figuren die in de palm van je hand passen, zodat ze altijd aan je zijde kunnen staan om je te ondersteunen tijdens de drukte van het dagelijks leven. Nendoroids zijn ongeveer 10cm groot op basis van personages uit je favoriete anime, games en meer!
  Gezichtsplaten en lichaamsdelen zijn verwisselbaar, waardoor het gemakkelijk is om allerlei poses en looks te creëren!
  Verzamel Nendoroids van je favoriete personages en toon ze samen!

 • Digital Pop! NFT's

  Funko Digital Pop! zijn NFT's in de vorm van digitale verzamelkaarten met unieke Pop! gestileerde figuren. NFT staat voor non-fungible tokens. Een non-fungible token is een unieke gegevenseenheid die wordt gemaakt en opgeslagen in een digitaal grootboek dat blockchain wordt genoemd.

  Begin augustus 2021 brachten Funko, WAX en Tokenhead de eerste unieke Digital Pop! NTF's tot leven. De eerste Serie Funko Digital Pop! collectibles is opgedragen aan Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT). De TMNT Digital Pop! serie bevat een unieke verzameling van 100 digitale verzamelkaarten boordevol actie.

  Door de Legandary of Grail kaarten te bemachtigen, ontvang je in een bepaald tijdsvak de redemtion token voor de fysieke Digital Pop! Ook kan je sets bij elkaar sparen om een Royalty Digital Pop! te kunnen bemachtigen.